Online virtuel firmatræning personlig træner

Virtuel

Firmatræning

Personlige programmer

Ugentlige check-ins & målsætninger

Realistiske & holdbare resultater

Slut med at føle dig utilpas i din egen krop.

Slut med at være forvirret over hvad du skal spise, hvordan du skal træne og hvad du skal tackle først.

Hvis du mangler én der står dig til ansvar og lærer dig hvordan du opnår en rutine og livsstil, der giver dig din drømme krop (uden at stresse over om du spiser og træner korrekt), så er et online forløb for dig.

Rul ned for at se planer

 

Tilmeld Online Forløb

Success! Din besked er modtaget.

Ofte Stillede Spørgsmål

Kort fortalt: Et Online Forløb indebærer alt det kræver, for at få dig fra A til B.

CHECK INS: Vi kommer til at have ugentlige check ins, hvor vi snakker om den forgangne uge og sætter mål for den kommende uge. Jeg tjekker også op på dig løbende gennem ugen for at sikre mig at du holder dig på sporet. Du er også velkommen til at skrive til mig når som helst, hvis du har spørgsmål, bekymringer, en begivenhed dukker op eller du blot har brug for et lille skub i den rigtige retning.

TRÆNING: Træningsprogrammerne vil blive justeret hver 1-5. uge alt afhængig af resultater

KOST: Jeg ved at kost er et område hvor mange finder det svært. Det kan være svært at ændre mange års dårlige vaner, så jeg sørger for at give dig små tilpasninger uge for uge. På den måde bliver det en let overgang for dig.

Jeg er interesseret i at lære dig hvordan du tilrettelægger din egen kost, i stedet for at følge en standard kostplan. Det er også langt mere holdbart for dig at spise hvad du selv har i dit køkken og har lyst til fremfor hvad jeg fortæller dig.

Uanset om dit mål er fedtforbrænding, muskelopbygning, eller bare at skabe en god livsstil så vil du med online træning opnå effektive og livslange resultater.

Hvad hvis jeg skal på ferie?

Bare rolig, det er muligt at sætte forløbet på pause på ubestemt tid, men jeg anbefaler faktisk at vi forstætter forløbet mens du er ude at rejse, så du lærer hvordan du tilpasser alle aspekter af dit live, uanset om du er inde eller ude af din normale rutine. En af de fantastiske ting ved at køre det online, er også at jeg kan være med dig uanset hvor i verden du er.