HVORDAN FUNGERER ET ONLINE FORLØB?

Online træning er en ny og spændende måde for mig at tilbyde mine klienter, hvad de har brug for, når de har brug for det uden begrænsninger. Du får et venligt virtuelt spark i røven fra mig og en professionel "know-how" til at nå dine mål.

I et forløb bestemmer du selv hvor meget jeg skal hjælpe dig med og være inde over. Måske vil du have hjælp til både træning og kost eller måske er det kun den ene del du har brug for mig til.

Her er eksempler på hvad jeg kan tilbyde i et online forløb:

  • Løbende justeret træningsprogrammer - styrkeudvikling, muskelopbygning, fedtforbrænding, konditionsforbedring osv.

  • Løbende justeret kostplaner 

  • Overgang til vegansk kost

  • Gode råd og hjælp til en sundere livsstil

  • ...og andet

 

HVEM ER ET ONLINE FORLØB FOR?

ALLE kan drage fordel af et online forløb. Hvem vil ikke gerne have en personlig virtuel coach lige ved hånden til at hjælpe en gennem ens fitnessrejse? Det kan bl.a. være for dig, hvis...

Du har et stort vægttab du skal igennem og ved slet ikke hvor du skal gribe det an

Du har brug for en der kan holde dig på sporet og sørge for at du gør de ting du skal

Du leder efter en træner med specifik ekspertise eller inden for en bestemt niche

Du ønsker et struktureret program der skal gøre dig stærkere

Du bor ikke i nærheden

Du har ikke meget tid at gøre godt med til at mødes personligt med en træner

Du rejser meget, og har derfor jævnligt brug for træningsprogrammer der passer til din givne lokation og muligheder

Du ønsker at træne hjemmefra

Du er på et budget

HVORDAN FOREGÅR DET?

Inden vi går igang med et forløb, sender jeg dig et spørgeskema, så jeg kan danne mig et billede af dig, din baggrund og livsstil, samt dit ønske med forløbet.

Vi har sammen en ugentlig check-in via skype, hvor vi snakker om hvordan ugen er gået og afklarer spørgsmål du måtte have. Det er også her jeg præsenterer ugeprogrammet for den kommende uge for dig.

Du kan altid i løbet af ugen skrive til mig med spørgsmål eller gode oplevelser og sende mig billeder.

HVAD SKAL DU GØRE?

Det eneste du skal gøre er at være motiveret og dedikeret til at gøre de ting vi aftaler. Jeg kan lave den bedste og mest effektive plan til dig, men hvis du ikke følger den, vil du ikke opleve resultater.

UGEPROGRAMMERNE

Alle online forløb er tilpasset individuelt. Hver klient er anderledes, så jeg har aldrig givet to klienter det samme program. Jeg arbejder med hvad hver klient foretrækker og har til rådighed - om det er hjemme, udendørs eller i det lokale fitnesscenter.

CHECKLISTE & SUPPORT

Sammen arbejder vi på at ændre dine dårlige vaner til nogle bedre, og derfor får du hver uge en checkliste. På den kan du se hvad du skal gøre for ugen, samt hvilke små mål vi sammen er blevet enige om, at du skal gøre for ugen.

 

 

 

 

TRÆNINGSPROGRAMMET

Som sagt er det valgfrit om du vil have lagt et træningsprogram af mig. Det er meget forskelligt hvordan jeg designer øvelserne alt efter hvilken programtype det her, men oftest vil du få et skema med navn, antal gentagelser, antal sæt samt enten en videodemonstration eller billede af øvelsen.

Er der brug for videre forklaring af øvelserne kan jeg efter ønske filme dem til dig og sende til dig privat, eller dele på min instagram.

hvis der er øvelser du har svært ved, kan du også filme dem til mig, så jeg kan tjekke din form og teknik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Jeg giver dig de rette remedier til at tracke udviklingen i vægte og din kondition, så du uge for uge sikrer progressiv udvikling i styrke og udholdenhed.

 

KOSTPLANEN

Det er ligeledes valgfrit om du vil have plantebaseret, vegansk eller vegetarisk kosthjælp som en del af dit onlineforløb.

I visse tilfælde kan det være en god idé at have en fast kostplan, men som udgangspunkt går jeg op i at lære dig hvordan du selv tilrettelægger din kost, så du i fremtiden kan fortsætte med de gode valg. Du lærer din rette kalorie- og makrofordeling til dit mål samt at tracke din mad på din telefon så du ved hvordan du fortsat kan tage til sociale begivenheder involverende mad uden at det skal ødelægge dine resultater.

 

Er dit ønske at overgå til en vegansk kost og du er i tvivl om hvordan man sørger for at få nok at spise?

Er dit ønske at kunne fortsætte med at tage til sociale begivenheder og stadig se resultater?
Er dit ønske at spise sundt og få alle nødvendige vitaminer og mineraler?

Er dit ønske at spise nem, hurtig, billig mad uanset smag og udseende?

Ligemeget hvad, guider jeg dig ud fra det. Jeg har mange små fif i ærmet til noget der kan få dig over på gode kostvaner. 

 

 

 

 

KONKLUSION

 

Efter et forløb med mig kommer du ud på den anden side gladere, klogere og fem skridt tættere på dit mål.

 

Du har lært hvilken træningsform der er bedst for at opnå dit mål, samt hvordan du træner mest effektivt og holder det sjovt.

 

Du lærer at tage de rette valg når det kommer til kosten. Du lærer en masse små tips og tricks du kan bruge i dagligdagen, så du ikke behøver tælle kalorier resten af dit liv eller føle dig 'begrænset'.

 

Lyder det som noget for dig?