Vegansk personlig træner, vegetar, online træner, online træningsforløb, vegansk opbyg muskler, vægttabsforløb, fedtforbrænding, kostvejleder, kost og træningsforløb

Mit navn er Sarah Louise

Jeg hjælper ordinære mennesker bygge extraordinære kroppe uden at gå på kompromis med dagligdagen.

Mit ønske er at tage dig på en personlig træningsrejse til en krop du elsker og en livsstil du kan vedligeholde. Realistisk vejledning. Realistiske resultater.

 

Efter at have hjulpet tusindvis af kunder gennem det seneste årti, opnå deres mål, har jeg samlet en masse erfaring og designet metoder, der uden tvivl vil få dine resultater til at vare ved for evigt.

Styrk din krop, opbyg din selvtillid og skab en holdbar rutine gennem personlige træningsprogrammer, ugentlige mål, sunde vaner & professionel rådgivning. Alt sammen designet til dig.

Start din fitness rejse i dag.

 • 6+ år som veganer

 • 8+ år PT erfaring

 • 800+ individuelle kunder

 • Kun 5-stjerne anmeldelser

Også set i

Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, tv2
Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, myprotein
Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, meroxpress
Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, swlondoner

Jeg lover dig mine forløb er

pokkers effektive

Røde kinder og sved på panden.

Dine træninger vil være effektive og 'to the point' så du kan bruge din tid bedst muligt i fitness centret

pokkers motiverende

Jeg er altid klar med en high five når det går godt og en hånd i ryggen når det bliver svært.

Vi er sammen om at opnå dine mål!

pokkers lærerige

Professionel og realistisk vejledning i kost og træning så du lærer sunde vaner du kan holde ved for evigt og være et forbillede for dem omkring dig

Min egen historie

Vegansk personlig træner, vegetar, online træner, online træningsforløb, vegansk opbyg muskler, vægttabsforløb, fedtforbrænding, kostvejleder, kost og træningsforløb, veganske opskrifter

Jeg har igennem meget af min barndom været meget spinkelt og til tider for tynd. Alligevel følte jeg mig ofte oppustet, svag & selvtilliden var i bund. En dag besluttede jeg, at det var på tide at bygge styrke og muskler.

 

Min træningsrejse startede hjemme på soveværelsesgulvet med intet andet end en måtte og to håndvægte. Jeg fulgte forskellige programmer fra internettet og bruge min fritid på at lære mere om kost & træning.

 

Da jeg endelig kom afsted i et fitnesscenter fortsatte jeg længe med mine gulv-øvelser.

Jeg husker dog stadig første gang min far tog mig ned i et fitnesscenter. Jeg vidste ikke hvad jeg lavede - prøvede et par maskiner og gik ellers bare på løbebåndet. Jeg kunne hurtigt mærke, at det var noget jeg elskede - når jeg løftede vægte følte jeg mig stærk og selvsikker.

Jeg var dog stadig nervøs for at gå ind i frivægts-området - det var jo dér alle de store og trænede fyre stod. Hvad hvis folk kiggede på mig? Hvad hvis jeg gjorde noget forkert? Da jeg havde samlet mig modet indså jeg, at der er ingen der kigger på dig - de har mere travlt med deres egen træning.

 

Efterhånden som tiden gik, begyndte jeg at opbygge muskler. Det var fantastisk at se hvordan kroppen kan udvikle sig. Samtidig var det slut med at være "hende den lille og slanke" !! 

Den styrke jeg opbyggede gav mig selvtillid og mere overskud i dagligdagen.

Gennem min fitnessrejse har jeg lært at finde en balance mellem træning, kost og en god livsstil ved siden af. Jeg har spildt mange timer på løbebåndet, jeg har været nybegynder i vægtrummet uden at vide hvad jeg lavede, jeg har lavet tonsvis af øvelser på en måtte på stuegulvet. Der findes ikke en træningsform jeg ikke har prøvet, men alt det har været med til at bygge den viden og erfaring jeg har i dag.

For snart to år siden skiftede jeg til en plantebaseret kost, og fjernede alle animalske produkter - det har uden tvivl givet mig bedre resultater og gør, at jeg kan være i min krop i 100% velbehag. Jeg kom fra en kost med mange begrænsinger og ting jeg 'frygtede' at spise, og kan nu sige at jeg spiser en kost hvor det fremmes at spise i rigelige mængder.

 

Jeg har lært at lytte til min krop og spise når jeg er sulten og stoppe når jeg er mæt. Nogle gange betyder det 6 måltider om dagen og andre dage betyder det 2 måltider om dagen. Nogle gange betyder det store måltider og andre dage betyder det små måltider.

 

Jeg er fortaler for en plantebaseret kost, da det er den, der er mest optimal for din sundhed, træning og planeten. Du behøver dog ikke følge denne livsstil for at træne med mig.

 

Mit CV

Jeg har modtaget et internationalt anerkendt certifikat fra EuropeActive (EHFA)

Roller

 • Personlig Træner & Body Transformation Coach

 • Online træner

 • CEO og skaber af trainn app

 • Foredragsholder og public speaker

 • Tidligere Ops Manager hos MyManor London

 • Tidligere skribent for MyProtein

 • Tidligere podcastvært på "Vegateket"

Uddannelse

 • Anatomi & Fysiologi v/ Fitness Institute

 • EHFA Certificeret fitness instruktør v/ Fitness Institute

 • EHFA Certificeret Personlig Træner v/ Fitness Institute

 • Masterkursus i Mobilitet og den neurologiske tilgang til det

 • Masterkursus i Vegansk kost

 • Kursus om Fedtforbrænding for kvindekroppen

 • Kursus om Kontrolleret og restriktiv spisning samt tiden derefter

Vegansk personlig træner, vegetar, online træner, online træningsforløb, vegansk opbyg muskler, vægttabsforløb, fedtforbrænding, kostvejleder, kost og træningsforløb, veganske opskrifter