top of page
Adjustments (32).jpg

Hej, Sarah Louise her 👋🏼

Jeg hjælper ordinære mennesker bygge extraordinære kroppe uden at gå på kompromis med dagligdagen. Efter at have arbejdet med en masse kunder med alle forskellige slags kropstyper ved jeg hvad der virker og hvad der ikke gør.

Som Personlig træner med certificeringer i kost (særligt i plantebaseret kost), er det mit ønske at tage dig på en personlig træningsrejse til en krop du elsker & en livsstil du kan vedligeholde

Styrk din krop, opbyg din selvtillid og skab en holdbar rutine gennem personlige træningsprogrammer, ugentlige mål, sunde vaner & professionel rådgivning. Alt sammen designet til dig​

  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Email

Min trænings filosofi

fitness.png

Alle træningsforløb er unikke

Jeg ved det er nemt at sammenligne os selv med andre, men det er vigtigt at huske på at der ikke findes to træningsforløb, der er ens.

Alt efter hvor du er i din fitness rejse, vil jeg designe et personligt forløb med træning, kost & ugentlige mål så du ser resultater i det tempo du har brug for.

Det vil gøre træning og sund kost
en holdbar del af dit liv & noget du elsker.

pizza.png

Realistisk & sund kost

Jeg går ind for at man sagtens kan vedligeholde et social livsstil under et træningsforløb. Du kan stadig nyde et glas vin med din partner eller pizza aften med vennerne.

Disse ting vil altid være en del af dit liv, så i stedet for fuldstændig at skære dem ud, vil jeg lære dig hvordan du kan optimere din kost uden om dem, inkludere mere protein & nyde alt mad i balance ... uden at gå på kompromis med din livsstil.

clapping.png

Resultater du beholder for evigt

Som din træner går jeg op i ikke bare at sige "gør dit, gør dat", men i stedet "gør dit fordi, gør dat fordi". Jeg vil hjælpe dig forstå hvorfor jeg giver dig de øvelser jeg gør eller de kost råd jeg gør.

Vi vil langsomt arbejde på at få dig fra hvor du er nu til hvor du gerne vil være & jeg forklarer alt undervejs. Det betyder at du kan
beholde dine resultater på lang sigt - selv når jeg ikke er der.

Ydelser

Online Forløb

Vegansk personlig træner online forløb

Personlig kostplan

Musli Mix

Sarah Louise er Personlig Træner med mange års erfaring med at træne både mænd, kvinder og højt profilerede mennesker som berømtheder, administrerende direktører og iværksættere. Hun er kvalificeret i ernæring med masterclasses i plantebaseret kost. Hun er bosat i London og derfor foregår alle danske træningsforløb online.


Resumé
EHFA Certificeret Personlig Træner • EHFA Certificeret Fitness Instruktør • Grundlægger af Trainn app • Fitness center Manager • Skribent for MyProtein & sundheds magasiner • Masterclasses i "Mobilitet & den neurologiske tilgang til det", "Plantebaseret kost", "Fedtforbrænding hos kvinder", and "Overspisning, restriktiv spisning & andre forstyrrede spisevaner"

Også set i

Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, tv2
fitliving magasin.png
Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, myprotein
Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, meroxpress
Vegansk Personlig træner online, kostvejleder, vægttabsforløb, swlondoner
trainn app icon.png

Følg med på Insta

bottom of page