OM MIG

"Make changes, not excuses"

Mit navn er Sarah Louise, og jeg er personlig træner. En af mine største passioner i livet er at holde mig sund - inderst og yderst. Det startede ud som en hobby, men udviklede sig hurtigt til en livsstil.

 

Mit største ønske er at gøre det til din livsstil også. Jeg vil ikke bare få dig til at se stærk ud, men også føle dig stærk og tilpas i egen krop - uanset hvad dit mål er.Jeg vil følge dig hele vejen med en hånd i ryggen når det bliver svært og en high five når det går godt.

Læs min egen historie og filosofi nedenfor

Knus, Sarah Louise

Jeg lover dig mine træninger er disse tre ting:

  • Pokkers effektiv - Du tager aldrig fra en træning uden røde kinder og sved på panden

  • Pokkers motiverende - Jeg er altid klar med en high five når det går godt og en hånd i ryggen når det bliver svært

  • Pokkers lærerig - proffesionel vejledning i alle træninger og øvelser, samtidig med at du lærer sundere vaner derhjemme

 

Jeg har igennem meget af min barndom været lille og for tynd. Alligevel følte jeg mig ofte oppustet, svag og selvtilliden var i bund. Efter at have samlet inspiration fra Instagram besluttede jeg mig, at jeg ville komme i form og bygge muskler. Jeg startede på et program hjemme på stuegulvet et par gange om ugen og det var det.

Jeg husker dog stadig første gang min far tog mig ned i et fitnesscenter. Jeg vidste ikke hvad jeg lavede - prøvede et par maskiner og gik ellers bare på løbebåndet. Jeg kunne hurtigt mærke, at det var noget jeg elskede. Når jeg løftede vægte følte jeg mig stærk og selvsikker.

Jeg var dog stadig nervøs for at gå ind i frivægts-området - det var jo der alle de store og trænede fyre stod. Hvad hvis folk kiggede på mig? Hvad hvis jeg gjorde noget forkert? Da jeg havde samlet mig modet indså jeg, at der er ingen der kigger på dig - de har mere travlt med deres egen træning.

 

Efterhånden som tiden gik, begyndte jeg at opbygge muskler. Det var fantastisk at se hvordan kroppen kan udvikle sig. Samtidig var det slu med at være "hende den lille og slanke" !! 

MIN EGEN HISTORIE

Den styrke jeg opbyggede gav mig selvtillid og mere overskud i dagligdagen.

Gennem min fitnessrejse har jeg lært at finde en balance mellem træning, kost og en god livsstil ved siden af. Jeg har spildt mange timer på løbebåndet, jeg har været nybegynder i vægtrummet uden at vide hvad jeg lavede, jeg har lavet tonsvis af øvelser på en måtte på stuegulvet. Der findes ikke en træningsform jeg ikke har prøvet, men alt det har været med til at bygge den viden og erfaring jeg har i dag.

For snart to år siden skiftede jeg til en plantebaseret kost, og fjernede alle animalske produkter - det har uden tvivl givet mig bedre resultater og gør, at jeg kan være i min krop i 100% velbehag. Jeg kom fra en kost med mange begrænsinger og ting jeg 'frygtede' at spise, og kan nu sige at jeg spiser en kost hvor det fremmes at spise i rigelige mængder.

 

Jeg har lært at lytte til min krop og spise når jeg er sulten og stoppe når jeg er mæt. Nogle gange betyder det 6 måltider om dagen og andre dage betyder det 2 måltider om dagen. Nogle gange betyder det store måltider og andre dage betyder det små måltider.

 

Jeg er fortaler for en plantebaseret kost, da det er den, der er mest optimal for din sundhed, træning og planeten. Du behøver dog ikke følge denne livsstil for at træne med mig.

 

MIN KOST- & TRÆNINGSFILOSOFI

3 hurtige

Screenshot 2019-04-14 at 10.45.44.png
Screenshot 2019-04-14 at 10.47.01.png
Screenshot 2019-04-14 at 10.47.07.png

Jeg tror på en sund og balanceret vegansk / plantebaseret kost. Det er dog bestemt ikke en nødvendighed at du selv spiser vegansk, jeg har jo trods alt også selv været på "den anden side" i mange flere år.

Jeg har heller aldrig taget protein tilskud, pre workouts, BCAA's osv. og synes heller ikke det er en nødvendighed.

Jeg går op i ikke kun at få dig til at se godt ud, men også få dig til at føle dig godt tilpas! Den selvtillid du udstråler de resterende 23 timer om dagen, hvor jeg ikke ser dig, er meget mere bekræftende for mig.

Jeg tror på at skabe en livsstil og gode vaner.

Med mange års erfaring ved jeg hvad du går igennem lige nu. Hvis det ikke er fordi jeg har oplevet det selv, tro mig, så har jeg hjulpet en der har.

Træningerne er en blanding af funktionel træning, høj intensitets træning og styrketræning. Det er min erfaring, at det vil give dig de bedste resultater

 

MIT CV

Jeg har modtaget et internationalt anerkendt certifikat fra EuropeActive (EHFA)

Roller

Uddannelse

  • Anatomi & Fysiologi v/ Fitness Institute

  • EHFA Certificeret fitness instruktør v/ Fitness Institute

  • EHFA Certificeret Personlig Træner v/ Fitness Institute

  • Masterkursus i Mobilitet og den neurologiske tilgang til det

  • Masterkursus i Vegansk kost

  • Kursus om Fedtforbrænding for kvindekroppen

  • Kursus om Kontrolleret og restriktiv spisning samt tiden derefter