Slut med at føle dig utilpas i din egen krop.

Slut med at være forvirret over hvad du skal spise, hvordan du skal træne og hvad du skal tackle først.

Hvis du mangler en der står dig til ansvar og vil lære hvordan du opnår en rutine og livsstil, der giver dig din drømme krop (uden at stresse over om du spiser og træner korrekt), så er et online forløb for dig.

Rul ned for at se pakker

MED ET PRIVAT ONLINE FORLØB FÅR DU..

Mig som din personlige træner. Gennem mine mange års erfaring har jeg enten opnået det du ønsker at opnå eller hjulpet nogen som har.

Drøn motiverende vejledning, motivation og skulderklap

Livsstilsanalyse

Ugentlige check-ins online med mig

24/7 kontakt gennem messenger, hvis du har nogle spørgsmål

 

Højt niveau af support & ansvarlighed gennem ugentlig målsætninger

Tracking af din udvikling og ugentlige vægtmål sat af mig.

 

Personlig kost- og træningsprogram tilpasset din livsstil

 

Løbende tilpasning af din kost og træningsplan afhængig af resultater

En træner, der virkelig ønsker at du når i mål

Resultater der holder ved... stol på mig

Du behøver ikke adgang til et fitness center eller at have nogen tidligere træningserfaring.

 
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Et Online Forløb lærer dig at opnå en livsstilsændring, du vil holde på lang sigt. Jeg guider dig gennem alle aspekter af din træning, kost og din almindelige dagligdag. Du vil få meget mere end blot et generisk træningsprogram og en kedelig kostplan. I stedet vil du modtage et fuldstændig personligt program, der er skræddersyet til dine behov, samtidig med at du modtager førsteklasses kost vejledning.

 

Sammen vil vi slå fast hvad der har ledt dig til din nuværende situation, skabe en holdbar overgang og holde dig til ansvar for at du vedligeholder dine nye og sunde vaner. Vi vil jævnligt tracke dig, sætte mål & justere forskellige parametre i et realistisk tempo. 

 

Ved et online forløb vil du altid have mig som professionel ved din side. Du vil lære hvordan sociale begivenheder og en travl livsstil ikke er en begrænsning. Alt er tilpasset til dine behov, dine ressourcer og dine mål, uden at ofre noget som helst. 

Vi vil fejre op-turene, og kæmpe os gennem ned-turene - fordi ja, det er en rutsjebanetur, men det er alt sammen en del af overgangen.

 

Uanset om dit mål er fedtforbrænding, muskelopbygning, eller bare at skabe en god livsstil så vil du med online træning opnå effektive og livslange resultater.

Hvem er online forløb for?

Alle! Uanset lokation, alder, ressourcer og mål. Online forløb er fantastisk for dig, der ønsker et billigere alternativ til fysisk personlig træning.

 

Det er for alle - dig der vil tabe 10+kg, dig der vil blive stærk i egen krop, dig der vil forbrænde en smule fedt eller blot vedligeholde en god livsstil. Uanset du er hjemmegående husmor, inaktiv studerende, komplet nybegynder, allerede aktiv fitnessgænger elller andet.

Hvordan foregår det?

Vi arbejder rundt om din livsstil og har ugentligt check-ins over telefon, eller Skype. Jeg vil personligt guide dig gennem alle ugerne med en hånd i ryggen og designe et træningsprogram og en kostplan til dig, som reguleres løbende. 

Kalorier, kost, træningstype, træningsintensitet og øvelser er nøje udvalgt ud fra et spørgeskema jeg sender dig inden forløbet.

Jeg giver dig professionel vejledning gennem hele forløbet og vil altid svare så uddybende som muligt på dine spørgsmål og bekymringer.

Skal man have adgang til et fitnesscenter?

Absolut ikke! Vi arbejder du fra dine ressourcer, ønsker til træningsstil og behov. Hjemmetræning er også en mulighed
 

Hvad hvis jeg kun vil have hjælp til enten kost eller træning?

Det er op til dig hvor stor en rolle du vil have jeg spiller på begge fronter. Ønsker du blot hjælp med hhv. træningsdelen eller kostdelen, er det helt ok.

Har du erfaring med både vægtøgning og vægttab?

Ja. Med de tusindvis af timers erfaring og beståede kurser jeg har, kan du være sikker på at jeg har hjulpet en i samme situation som dig, uanset hvor alene du måske føler dig. Det kan være jeg endda personligt har været igennem det samme som dig.

Jeg har erfaring både med folk der har skulle tabe sig over 20kg, samt folk der skal bygge sig stærk og sun efter af have været undervægtig.

Hvad hvis jeg skal på ferie undervejs i forløbet og har brug for at sætte det på pause?

Bare rolig, det er muligt at sætte forløbet på pause på ubestemt tid, men jeg anbefaler faktisk at vi forstætter forløbet mens du er ude at rejse, så du lærer hvordan du tilpasser alle aspekter af dit live, uanset om du er inde eller ude af din normale rutine. 

En af de fantastiske ting ved at køre det online, er også at jeg kan være med dig uanset hvor i verden du er.

VÆLG ET FORLØB

MIMIMUM 4 MÅNEDER

Kr. 1800 pr måned

 

Opsig når som helst efter de første 4 måneder

MIMIMUM 7 MÅNEDER

Kr. 1400 pr måned

 

Opsig når som helst efter de første 7 måneder

 

START ET FORLØB