Online Forløb lærer dig at opnå en livsstilsændring, du vil holde på lang sigt. Jeg guider dig gennem alle aspekter af din træning, kost og din almindelige dagligdag. Du vil få meget mere end blot et generisk træningsprogram og en kedelig kostplan. I stedet vil du modtage et fuldstændig personligt program, der er skræddersyet til dine behov, samtidig med at du modtager førsteklasses kost vejledning.

Sammen vil vi slå fast hvad der har ledt dig til din nuværende situation, skabe en holdbar overgang og holde dig til ansvar for at du vedligeholder dine nye og sunde vaner. Vi vil jævnligt tracke dig, sætte mål & justere forskellige parametre i et realistisk tempo. 

Ved et online forløb vil du altid have mig som professionel ved din side. Du vil lære hvordan sociale begivenheder og en travl livsstil ikke er en begrænsning. Alt er tilpasset til dine behov, dine ressourcer og dine mål, uden at ofre noget som helst. 

Vi vil fejre op-turene, og kæmpe os gennem ned-turene - fordi ja, det er en rutsjebanetur, men det er alt sammen en del af overgangen.

 

Uanset om dit mål er fedtforbrænding, muskelopbygning, eller bare at skabe en god livsstil så vil du med online træning opnå effektive og livslange resultater.

Rul ned for at se pakker

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem er online forløb for?

Alle! Uanset lokation, alder, ressourcer og mål. Online forløb er fantastisk for dig, der ønsker et billigere alternativ til fysisk personlig træning.

 

Det er for alle - dig der vil tabe 10+kg, dig der vil blive stærk i egen krop, dig der vil forbrænde en smule fedt eller blot vedligeholde en god livsstil. Uanset du er hjemmegående husmor, inaktiv studerende, komplet nybegynder, allerede aktiv fitnessgænger elller andet.

Hvordan foregår det?

Vi arbejder rundt om din livsstil og har ugentligt check-ins over telefon, eller Skype. Jeg vil personligt guide dig gennem alle ugerne med en hånd i ryggen og designe et træningsprogram og en kostplan til dig, som reguleres løbende. 

Kalorier, kost, træningstype, træningsintensitet og øvelser er nøje udvalgt ud fra et spørgeskema jeg sender dig inden forløbet.

Jeg giver dig professionel vejledning gennem hele forløbet og vil altid svare så uddybende som muligt på dine spørgsmål og bekymringer.

Skal man have adgang til et fitnesscenter?

Absolut ikke! Vi arbejder du fra dine ressourcer, ønsker til træningsstil og behov. Hjemmetræning er også en mulighed
 

Hvad hvis jeg kun vil have hjælp til enten kost eller træning?

Det er op til dig hvor stor en rolle du vil have jeg spiller på begge fronter. Ønsker du blot hjælp med hhv. træningsdelen eller kostdelen, er det helt ok.

Har du erfaring med både vægtøgning og vægttab?

Ja. Med de tusindvis af timers erfaring og beståede kurser jeg har, kan du være sikker på at jeg har hjulpet en i samme situation som dig, uanset hvor alene du måske føler dig. Det kan være jeg endda personligt har været igennem det samme som dig.

Jeg har erfaring både med folk der har skulle tabe sig over 20kg, samt folk der skal bygge sig stærk og sun efter af have været undervægtig.

Rul ned for at komme igang

VÆLG ET FORLØB

MÅNEDLIG

Kr. 1800 1400 pr. måned

(Minimum 2 måneder)

Du får:

 • Drøn motiverende vejledning, motivation og skulderklap!

 • Livsstilsanalyse

 • Træningsprogram designet 100% til dine behov (valgfri)

 • Kostvejledning til en holdbar livsstilsændring (valgfri)

 • En detaljeret træningsguide, der beskriver the basics når det kommer til træning

 • En detaljeret kostguide, der beskriver hvordan du tilrettelægger din kost, tracker mad, spiser ude osv

 • Ugentlig(e) checkins med mig - vejning, mål, billeder, spørgsmål og mini-mål

 • 24/7 kontaktsupport - du kan altid skrive til mig, hvis du har brug for en snak eller har spørgsmål

 • Løbende justering af kost og træning, for at opnå dit mål bedst muligt

Det kræver ikke at du har adgang til et fitnesscenter. Jeg laver også hjemmetræning.

POPULÆRESTE

ÉN SNAK (ANALYSE)

Kr. 350

Du får:

 • En snak med mig på skype i op til en time

 • Grundig analyse af nuværende træning og/eller kost, hvorefter jeg kommer med mine bedste råd og anbefalinger fremadrettet

 • Stil alle de spørgsmål du måtte have

Tilsendt kostplan og træningsprogram er ikke inklusiv i denne pakke

Det kræver ikke at du har adgang til et fitnesscenter.

Jeg laver også hjemmetræning.

 
 
 

START ONLINEFORLØB