top of page

For lave kalorier kan være årsag til at dit vægttab er gået i stå

Ofte når vi starter et vægttabsforløb vil vi have resultater med det samme. På grund af dette føler vi at vi skal skære drastisk ned på vores daglige kalorier. Dette er dog ikke godt for dit vægttab. Selvom det føles OK de første par dage, vil det have konsekvenser på længere sigt - ikke nødvendigvis dagen efter, men inden for den nærmeste fremtid.


Med mindre du har en ekstrem viljestyrke, vil du på et eller andet tidspunkt blive for sulten og dit energiniveau, restitution, søvn og humør vil dale. Dette vil typisk være efterfulgt af en dag eller to med overspisning, og derved ødelægge din hårde indsats dagene før.


Bliver du ved med at gentage dette, vil du ende i en dårlig cyklus af restriktiv spisning 🔁 unødvendig overspisning


Lave kalorier kan være årsag til at dit vægttab er gået i stå

Hvordan starter jeg så bedst mit vægttabsforløb?


Den bedste måde at opnå et holdbart vægttab mål er at indføre små regelmæssige ændringer til din kost 🤓


  • 
Begynd at tilberede mere hjemmelavet mad

  • Opbyg dine måltider omkring protein, kostfibre og grøntsager. Dette vil holde dine kalorier nede og samtidig holde dig mæt i længere tid og give din krop den næring den har brug for

  • Vær mindful når du spiser — hvor mange gange om dagen spiser du? spiser du fordi du er sulten? eller er det jeg-keder-mig snacking?

  • Hav fokus på art føle dig let sulten mellem måltider og forsøg at holde dig til 1-2 portioner

  • Begynd at veje dig selv dagligt / ugentligt så du kan monitorere en regelmæssig udvikling


Hvis du regelmæssigt oplever dage med ekstrem overspisning og sult, er det værd at undersøge om du er for restriktiv med kalorierne på dagene der leder op til det.


Ligesom vi ideelt set gerne vil opnå en regelmæssig rutine med vores træning, så skal vi også stræbe efter en regelmæssig rutine med vores kost. Det hele handler om god balance ⚖️Start dit vægttabsforløb på den rette måde


Jeg ved det ... det kan være svært at komme af med usunde vaner, der har stået på i årevis. Og sandheden er at det ikke kommer til at ske på én dag eller uge. Men det er 100% muligt. Du har bare brug for den rette vejledning til at indføre små ændringer uge for uge, og så skal du nok se resultater.

Jeg er her for at hjælpe dig gennem det hele. Tilmeld dig et online forløb nedenfor og lad mig optimere din kost så du kan opnå de resultater du ønsker 😁

Klar til at starte et forløb? Klik nedenfor for at se mere 👇🏼Comments


Få nye trænings artikler leveret direkte til din indbakke ✉️

Bare rolig, jeg sender ingen andre mails

Tak! Vi ses snart i indbakken :)

Online Personal Trainer Sarah Louise Vegan

Hej, Sarah Louise her 👋🏼

 

Jeg er EHFA certificeret Personlig Træner og hjælper folk med at starte en sund livsstil og komme tilbage i en krop de elsker ... uden at gå på kompromis med dagligdagen.

Tilmeld dig et Online Forløb og lad mig guide dig på din træningsrejse til en krop du elsker og en livsstil du kan vedligeholde.
 
Realistisk vejledning. Realistiske resultater.

Du får:

Personlig træningsprogram med løbende justeringer

✓ Professionel kostvejledning og/eller kostplan

✓  Ugentlige check-in opkald med mig

✓  Ugentlige delmål, der sikrer fremgang hver uge

✓  Tracking af din udvikling

✓  24/7 kontakt med mig

Start din sunde livsstil, holdbare træningsrutine og genopbyg selvtillid med et online forløb. Træningsprogram, kost og dagligdag skræddersyet til dig.

bottom of page